ذرت که نام دیگر آن جواری (اسمی فارسی) نیز است، یکی از غلات بسیار مهم و ارزشمند بعد از گندم می باشد. این ماده سرشار از فیبر و کالری مورد نیاز بدن می باشد. بیش از صدها گونه ذرت در سرتاسر جهان وجود دارد که ابتدا در آمریکای مرکزی یافت شد. در حقیقت سرخپوستان ساکن آن مناطق به کشت این محصول مشغول بودند. از این محصول، آرد ذرت و نشاسته ذرت تولید می شود که این 2 مورد در طرز تهیه و تولید و همچنین خواص و کاربردشان متفاوت هستند.تولید نشاسته ذرت مراحل پیچیده تری دارد و در اکثر شیرینی پزی ها و کیک ها بهتر عمل می کند.حال آن که آرد ذزت تنها با آسیاب کردن ذرت به عمل می آید. نشاسته ذرت در ظاهر زبری بیشتری نسبت به آرد آن دارد ولی در هنگام ترکیب شدن با مواد دیگر لطافت بیشتری دارد.
اینک با فروش عمده نشاسته ذرت می توانیم نیاز اولیه ی اکثر کارخانجات را تامین کنیم.
منبع: نشاسته ها