از تولیدات عمده صنایع قنادی می توان به کیک و شیرینی اشاره کرد. برای تولید این محصولات، نشاسته یک ماده ضروری است. انواع شیرینی ها و کیک ها باید به گونه ای تولید شوند که ملایم و براق باشند و این ویژگی توسط نشاسته ایجاد می شود. نشاسته های تاپیوکا باعث سفت شدن، ایجاد چسبندگی، تثبیت، براق و ایجاد قابلیت کشش در کف خمیر می شود. نشاسته های تاپیوکا در 2 نوع خام و اصلاح شده وجود دارند که از هر 2 نوع آن بسته به خط تولید در قنادی مورد استفاده قرار می گیرند، البته لازم به ذکر است که نشاسته های تاپیوکا و اصلاح شده در این مورد از استقبال بیشتری قرار گرفته اند. به طور کلی تمام محصولات ذکر شده به صورت عمده عرضه می شوند.
منبع: نشاسته ها
عرضه کلی نشاسته تاپیوکا قنادی
جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید: | ||
آمیلوم
راه های ارتباطی: |
||
![]() |
شماره موبایل: - | |
![]() |
شماره ثابت: - | |
![]() |
شماره فکس: |