نشاسته خام به نشاسته ی پخته نشده ای گفته می شود که در اولین مرحله ی تولید نشاسته از منابع آن گرفته می شود و تقریبا ساختاری که دارد تغییر نکرده است و قابلیت تبدیل شدن به انواع نشاسته های اصلاح شده را دارد. این محصول به طور مستقیم از غلاتی مثل ذرت و گندم و برنج و… به تولید می رسد و به 2 دسته ی خوراکی و صنعتی دسته بندی می شود. دامنه ی استفاده و کاربرد نشاسته ها بسیار وسیع است و می توان گفت که تقریبا در 80 درصد تولید ها از نشاسته به عنوان یک ماده ی اصلی و اولیه استفاده می شود. برای تهیه کردن انواع نشاسته ها می توانید به بازار غلات که مربوط به این محصول می باشند، مراجعه نمایید.
منبع: نشاسته ها